Vrhnja oblačila kot poslovno darilo za promocijske namene

Čedalje več ljudi, zaposlenih v različnih gospodarskih panogah, srečujem v SoftShell jaknah z logotipi njihovega podjetja. SoftShell jakne so očitno postale prava marketinška poteza za promocijo lastnega podjetja preko zaposlenih. Če prav pomislimo, je takšen način lahko nadvse učinkovit, saj zaposleni promovirajo svoje lastno podjetje, pri tem čutijo pripadnost določeni skupini ljudi in krepijo povezovalne kompetence. Na ta način pa tudi promovirajo podjetje med drugimi ljudmi, mogoče tudi med potencialnimi strankami. SoftShell jakne sem opazila tudi že med najvplivnejšimi direktorji, ki so očitno prepoznali priložnost za poistovetenje in promocijo podjetja v širšem okolju.

Velikost in postavitev logotipa podjetja za pravi namen

Veliko podjetij pa SoftShell jakne kupi tudi kot promocijsko darilo za stranke in poslovne partnerje. Tudi ta način se je pokazal za zelo uspešnega, vendar moramo pri takšnih poslovnih darilih paziti, da ni logotip podjetja prevladujoč, saj je lahko za stranko ali poslovnega partnerja tudi moteč. Če uporabljamo SoftShell jakne kot poslovno darilo, potem se moramo potruditi umestiti naš logotip diskretno, a kljub temu opazno.

softshell jakna kot poslovno darilo

Pomembna je tudi velikost, ki naj bo raje malo manjša kot prevelika. Drugače pa velja, če SoftShell jakne uporabljamo v službene namene. Takrat je pomembno, da je napis podjetja, morda celo slogan, opazen in berljiv.

Boljša kvaliteta materiala in potiska v izogib nevšečnostim

Pomembno je, da izberemo kvaliteten material in tudi potisk. Preveriti je potrebno, da se potisk ne izbriše ali zbledi ob čiščenju SoftShell jakne. Pazljivi moramo biti tudi pri modelih in velikostih. Najbolje je, da izberemo ločene modele za moške in ženske, ki imajo raje telirane modele. Prav tako, je potrebno naročiti različne velikosti jaken, tako da bo vsakemu, ki bo poslovno darilo prejel, omogočeno, da ga dobi v pravi velikosti. Le tako, bo darilo doseglo svoj pravi namen. Stranka ali poslovni partner pa ga bo z veseljem uporabljal. Prav tako velja paziti pri izbiri barv. Bolje bo če se odločimo za klasično in manj vpadljivo barvo, saj bo takšna všeč več ljudem kot kakšna zelo izrazita in vpadljiva barva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.