Televizija v živo: T-2 tv2go

Televizija v živo je televizija v vašem žepu. Kjerkoli že ste in imate povezavo do interneta, lahko s storitvijo T-2 tv2go spremljate televizijski program. To lahko storite na pametnem telefonu, tablici ali računalniku. Zato ste lahko prepričani, da ne boste nikoli več zamudili svoje priljubljene oddaje.
Televizija v živo – T-2 tv2go je prav zares enkratna storitev. Namestite jo lahko na katerokoli napravo. V sklopu istega profila lahko kar 3 uporabniki gledajo vsak svoj program. Ker je uporabniški vmesnik enak tistemu, ki ga imate doma, vas bo na vseh napravah pričakalo domače, že znano okolje, in sicer tudi v primeru, da boste storitev T-2 tv2go – televizija v živo spremljali v tujini. Uporabljate torej isti uporabniški profil, zato bodo TV programi vedno razvrščeni v vašem vrstnem redu. V aplikaciji tv2go je brezplačno na voljo tudi funkcija časovnega zamika.
V storitvi televizija v živo – T-2 tv2go si lahko uredite tudi svoj profil, na novo uredite tv programe ali spremenite svoje nastavitve. Za vse to boste potrebovali le nekaj klikov z miško.

Televizija v živo – T-2 tv2go je prav zares enkratna storitev.

Televizija v živo oziroma T-2 tv2go omogoča HD kakovost slike

Omogoča še dostop do videoteke in posnetih vsebin, uporabo časovnega zamika, preskakovanje oglasov, nastavitve snemanja in opomnikov. TV2go lahko spremljate na več napravah, to pomeni, da lahko oddajo med ogledom ustavite, nato pa z ogledom nadaljujete na računalniku. In vse to brez ene same zamujene sekunde vsebine.
Nad storitvijo televizija v živo boste naravnost navdušeni takrat, ko v bližini ne boste imeli nobenega televizijskega sprejemnika, vi pa si boste prav tedaj želeli ogledati svojo najljubšo oddajo. Ogledali si jo boste lahko v živo ali pa za nazaj – s pomočjo časovnega premika. Napišemo naj še to, da T-2 tv2go lahko spremljate v katerem koli internetnem omrežju v Sloveniji kot tudi v slovenskih mobilnih omrežjih. Vsebine so dostopne tudi povsod v državah Evropske unije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.