Sitotisk v ponudbi tiskarjev

Sitotisk je zelo uporabna tiskarska tehnika, ki bo prepričala praktično vsakogar. Uporabimo jo namreč lahko pri pripravi raznovrstnih izdelkov, ne le pri tisku na papir, karton in druge običajne materiale. Ravno zato je zelo dobrodošlo, če ima te možnosti v ponudbi tiskar, na katerega se obrnemo pri iskanju tiska ali izdelave kakšnih potiskanih izdelkov. Zelo zadovoljni bomo s praktično vsemi lastnostmi, ki jih ima ta tehnika tiska.

Seveda ni nujno, da se bo prav sitotisk izkazal za najboljšo izbiro. Navsezadnje lahko izbiramo še med mnogimi drugimi bolj ali manj prilagodljivimi tiskarskimi tehnikami. Zato je najbolje, da se za naročilo obrnemo na večjo tiskarno, ki na enem mestu ponuja širok nabor različnih tehnik, s katerimi je moč v vsaki situaciji doseči kar najboljše rezultate.

sitotisk

Sitotisk za tisk na tekstil

Čeprav se lahko sitotisk uporablja za tisk na papir in karton, pogosto bolj izstopa z možnostjo tiskanja na razne druge materiale, predvsem na tekstil. V tem primeru se uporablja za pripravo promocijskih majic in druge opreme, ki jo pogosto potrebujemo v večjih nakladah. V takšni situaciji je sitotisk gotovo najboljša izbira, saj omogoča brezhiben tisk na tekstil, poleg tega pa je pri večjih nakladah tudi zelo poceni.

Prav to so ključne odlike te tiskarske tehnike pri pripravi promocijskega tekstila. Pri večjih nakladah sitotisk praktično nima konkurence, je zelo poceni in enostaven. Seveda pa moramo imeti dobrega tiskarja, ki te postopke dejansko poenostavi.

Druge možnosti, ki jih odpira sitotisk

Lahko pa izkoristimo še druge možnosti, ki jih odpira sitotisk. Tiskamo lahko na razne druge materiale in pripravljamo lične izdelke, ki presegajo zgolj običajen promocijski tekstil. Ne glede na to, ali potrebujemo izdelke za promocijo, osebno rabo ali za kakšne druge namene, lahko računamo na to, da bo tiskar s sitotiskom lahko pripravil zelo dovršene končne izdelke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.