Pijača s pravo kombinacijo mineralov

Donat.mg je zagotovo ena izmed tako imenovanih zdravilnih pijač na našem tržišču. Seveda vsi vemo, da ima odvajalni učinek in učinkovito pomaga pri zaprtosti. Vsebuje namreč veliko mineralov, ki so odgovorni za raznorazne procese v našem telesu.

Najpomembneje pa je to, da je donat.mg povsem naravna tekočina in je verjetno tudi zaradi tega tako zelo priljubljena. V spodnjem besedilu bomo pogledati njegovo sestavo, odmerjanje in učinkovanje na naše telo.

Sestava zdravilne pijače

Donat.mg je sestavljen iz različnih za človeka esencialnih mineralov, katerih vsak ima svojo vlogo v našem telesu. Eden izmed bolj pomembnih ionov so hidrogenkarbonatni ioni. Njihova naloga je vzdrževanje pH v želodcu in posledično zmanjšujejo občutek zgage.

Naslednji v vrsti je magnezijev ion, ki je vključen v kosti in mišice, poleg tega pa skrbi za bitje srca. V Donatu.mg najdemo tudi ione kot so sulfatni in kalcijevi, ki so prav tako esencialni v našem telesu.

Kalcijevi ioni so zelo pomembni, imajo namreč vlogo pri razgradnji hranilnih snovi, zdravju kosti in pomagajo pri vsesplošnem uravnavanju telesa. Zaradi tega je njihov vnos seveda ključnega pomena. Tudi kalcijeve ione vsebuje Donat.mg. Zaradi vseh teh in še več mineralov je izjemno priljubljen na tržišču.

Mineralna voda

Pravilno doziranje Donata

Tako kot vsaka zdravilna učinkovina, je tudi Donat potrebno pravilno odmeriti in dozirati. Več o tem si lahko preberete na spletni strani Donat.mg, ali pa se posvetujete z zdravnikom ali s farmacevtom. Predvsem je pomembno, da je vedno pred uživanjem segret na sobno temperaturo. Tako namreč preprečite, da bi se v želodcu zgodilo kaj neprijetnega.

Donat.mg je seveda poponoma varen za vsakdanjo uporabo, pa vendar je potrebno ob večdnevnem ali pogostem zaprtju, oziroma ob pomanjkanju katerega od esencialnih elementov obiskati zdravnika. Ta vam bo znal bolje pomagati pri teh težavah.

 

Donat.mg kot zdravilna voda

Donat.mg je veljal oziroma še velja za zdravilno vodo. Vsebuje namreč toliko pomembnih mineralov, ki so resnično pomembni za naše delovanje, da je lahko zdravilna voda. Saj se učinki lahko poznajo že kmalu po zaužitju.

V kolikor želite izvedeti več si seveda oglejte spletno stran Donat.mg in si tam preberite vse in še več, kar vas zanima.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.