Ostale aktivnosti

Ribolov

je mogoč s posredovanjem ribiškega društva na območju Rogašovcev v reki Ledavi in zlasti v Ledavskem jezeru. V teh vodah nahajamo ščuke, some, krape, linje, klene, mrene, poduste in še nekatere vrste rib. Nekaj sto metrov čez mejni prehod v Kramarovcih je pred krajem Pichla ribnik, kjer ob sobotah in nedeljah za celodnevno ribarjenje z dvema palicama odštejete 7 evrov.

Lov

je mogoč s posredovanjem lovskih družin (tudi v Rogaševcih).
Lovci plačajo dnevno lovno pristojbino, odstrelno takso in odkup divjadi. Možen je lov na jelene, divje prašiče, zajce, srnjad, jerebice, divje race in predvsem na fazane, ki so na Goričkem sorazmerno zelo številni.

Terme

Na širšem območju Rogašovcev so velike toplice z javnimi kopališči ter zabaviščnimi in rekreativnimi napravami v Moravcih (28 km), Radencih (21 km), Radgoni / Bad Radkersburgu (15 km), Bad Gleichenbergu (22 km) in Loipersdorfu (30 km). Poletna kopališča so tudi v Feldbachu (40 km), Fehringu (24 km), Jennersdorfu (20 km), Tieschnu (9 km) in Neuhausu (9 km). Ledavsko in Bukovniško jezero nista primerni za kopanje.

Golf

Najbližja igrišča so v Kloechu (11 km), Moravskih toplicah (28 km), v Bad Gleichenbergu (22 km) in Loipersdorfu (30 km).

Nabiranje gozdnih sadežev

V gozdovih in na gozdnih jasah je mogoče nabirati razna zelišča, tudi zdravilna, predvsem pa različne vrste gob in jagod (borovnic in rdečih), pa tudi kostanje. Kakih posebnih omejitev ni.

Službe Božje

Najbližje maše so pri Svetem Juriju (rimokatoliška), v Gornji Slaveči (evangeličanska), v Nuskovi (binkoštna) in v Motvarjevcih (kalvinska).