Kakšno darilo za obletnico se najbolj spodobi kupiti

Obletnice – takšne in drugačne. A ne glede na to, ali praznujemo obletnico poroke, mature, valete ali česa drugega, se zagotovo spodobi nakup primernega darila. Darilo za obletnico pa bo še toliko večje presenečenje, če se boste pri izbiri zares potrudili. To pomeni, da si boste pri nakupovanju vzeli dovolj časa ali pa obletno darilo morda naročili kar po posebnih željah. V tem primeru bo najverjetneje rezultat kar personalizirano darilo, ki pa ima zagotovo za vsakogar med nami največjo možno vrednost.

Zagotovo pa za trideseto obletnico poroke na boste kupili enakega darila kot pa na primer za prvo obletnico svojega zmenkovanja z bodočim možem. Ali pač? Vse je seveda odvisno od vas, vaših idej, želja, pričakovanj in še česa. Najpomembneje pa je, da slavljenca tako ali drugače presenetite in nanj naredite kar se da lep in nepozaben vtis.

darilo za obletnice

Zabavno darilo ob obletnici poroke

Leta hitro tečejo in kaj hitro opazite, da ste poročeni že eno desetletje. V tem primeru je dobro, če svojemu možu ali ženi pripravite kakšno posebno presenečenje. Seveda pa tudi vi pričakujete vsaj kakšno manjše darilo. Darilo za obletnico lahko nastane povsem pod vašim okriljem. Morda ste strastni kuhar ali kuharica in boste kar na domu pripravili vrhunsko nepozabno obletno večerjo, ki bo trajala pozno v noč. Ne pozabite praznovanje začiniti še s kakšnim zabavnim delom.

Po večerji ali med lahko svojemu partnerju podarite zabavno majico, na kateri bo številka, ki simbolizira vajina skupna leta, ter vajina fotografija, ki je nastala še pred poroko nekje na morda že zdavnaj pozabljenem izletu.

Darilo za petdeseto obletnico rojstva

Darilo za okrogli jubilej mora biti tudi prav nekaj posebnega. Še posebej tedaj, kadar na vrata nekoga potrka abraham. Toda, kaj abrahamu ali abrahamovki sploh podariti? Tudi to je odvisno zlasti od osebe same. Dobro pa je, da je v tem primeru darilo za obletnico nekoliko večje vrednosti. Navadno ga kupimo skupaj še z drugimi.

Če je petdesetletnik ali petdesetletnica strastna kolesarka in je njeno sedanje kolo staro oziroma precej neuporabno, je morda čas za razmislek o nakupu električnega kolesa. Morda pa slavljenca v prostem času vse bolj navdušujejo igrice na računalniku. V tem primeru je darilo za obletnico lahko kar gaming stol.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.