Krivljenje pločevine je danes izjemno pomemben postopek, ki prinese odlične rezultate

Verjetno vsakdo pozna postopek krivljenja pločevine. Gre za to, da s pomočjo krivilnih strojev pločevino preoblikujemo v željeno obliko. V preteklosti je bilo krivljenje pločevine precej enostaven postopek, vendar nenatančen in le za manjše izdelke. Tekom sunkovitega razvoja kovinskopredelovalne industrije, pa so se tudi postopki krivljenja pločevine izpopolnili, tako da danes tovrsten postopek poteka na sodobnih krivilnih strojih.

Krivljenje pločevine

Krivljenje pločevine s krivilnimi stroji je danes zelo učinkovit postopek

Medtem, ko se je v preteklosti lahko krivilo le tanjše pločevine in manjše polizdelke ter izdelke, pa je danes z zmogljivejšimi stroji mogoče kriviti tudi debelejše pločevine, vse tja do 10mm in več. Tudi velikost ni več ovira. Krivilni stroji so lahko dolgi tudi do 4m ali več, kar pomeni, da lahko z njimi krivimo tudi daljše krivljence.

To pa še ni vse. Najbolj pomembno je, da nam krivilni stroji danes omogočajo zelo kakovostne izdelke in polizdelke, saj je krivljenje pločevine računalniško vodeno. S tem je celoten postopek bolj natančen, in kar je še bolj pomembno, na ta način lahko v zelo kratkem času ukrivimo večjo količino izdelkov. Vsi ponudniki tovrstne storitve ugotavljajo, da ima krivljenje pločevine tudi pozitiven ekonomski učinek. Uporaba tovrstnih strojev omogoča hitro izvedbo, večje izkoristke in s tem izjemno majhne obratovalne stroške.

Krivljenje pločevine je zelo prilagodljiv postopek

Ker je pločevina danes zelo uporabna v različnih vejah industrije, ni nič nenavadnega, da je tudi povpraševanje po kovinskopredelovalnih storitvah vedno večje. In med temi je tudi krivljenje pločevine. Zaradi vse večjih zahtev pa se je moral tudi celoten postopek prilagoditi potrebam naročnikov. Tako je s sodobnim postopkom krivljena pločevine danes možno ukriviti različne oblike, od najbolj enostavnih pa vse do najbolj kompleksnih, ki zadovoljijo vsakega naročnika.

Seveda pa se bo vsak vprašal kakšna je cena tovrstne storitve. Odgovor na vaše vprašanje boste dobili, če boste kontaktirali enega izmed ponudnikov. Ker je krivljenje pločevine lahko zelo različno, je cena storitve odvisna od različnih dejavnikov, kot so na primer material, zahtevnost krivljenja in še kaj. Zato je najbolje, da za svoje potrebe pokličete izbranega ponudnika, ki vam bo glede na vaše individualne potrebe ponudil najboljšo možnost.

Televizija v živo: T-2 tv2go

Televizija v živo je televizija v vašem žepu. Kjerkoli že ste in imate povezavo do interneta, lahko s storitvijo T-2 tv2go spremljate televizijski program. To lahko storite na pametnem telefonu, tablici ali računalniku. Zato ste lahko prepričani, da ne boste nikoli več zamudili svoje priljubljene oddaje.
Televizija v živo – T-2 tv2go je prav zares enkratna storitev. Namestite jo lahko na katerokoli napravo. V sklopu istega profila lahko kar 3 uporabniki gledajo vsak svoj program. Ker je uporabniški vmesnik enak tistemu, ki ga imate doma, vas bo na vseh napravah pričakalo domače, že znano okolje, in sicer tudi v primeru, da boste storitev T-2 tv2go – televizija v živo spremljali v tujini. Uporabljate torej isti uporabniški profil, zato bodo TV programi vedno razvrščeni v vašem vrstnem redu. V aplikaciji tv2go je brezplačno na voljo tudi funkcija časovnega zamika.
V storitvi televizija v živo – T-2 tv2go si lahko uredite tudi svoj profil, na novo uredite tv programe ali spremenite svoje nastavitve. Za vse to boste potrebovali le nekaj klikov z miško.

Televizija v živo – T-2 tv2go je prav zares enkratna storitev.

Televizija v živo oziroma T-2 tv2go omogoča HD kakovost slike

Omogoča še dostop do videoteke in posnetih vsebin, uporabo časovnega zamika, preskakovanje oglasov, nastavitve snemanja in opomnikov. TV2go lahko spremljate na več napravah, to pomeni, da lahko oddajo med ogledom ustavite, nato pa z ogledom nadaljujete na računalniku. In vse to brez ene same zamujene sekunde vsebine.
Nad storitvijo televizija v živo boste naravnost navdušeni takrat, ko v bližini ne boste imeli nobenega televizijskega sprejemnika, vi pa si boste prav tedaj želeli ogledati svojo najljubšo oddajo. Ogledali si jo boste lahko v živo ali pa za nazaj – s pomočjo časovnega premika. Napišemo naj še to, da T-2 tv2go lahko spremljate v katerem koli internetnem omrežju v Sloveniji kot tudi v slovenskih mobilnih omrežjih. Vsebine so dostopne tudi povsod v državah Evropske unije.